Öppna / stäng meny
Aktuellt

Aktuellt


Starka tillsammans

2020-03-25

Vi på Invest Living följer givetvis ”Covid-19-läget” dag för dag och har inom organisationen redan vidtagit åtgärder för att skydda vår personal, närstående, men även för att säkra leveransen till våra kunder.

Vårt mål är att kunna agera snabbt och proffsigt genom hela krisen, precis som vanligt, så länge vi tillåts och kan vara på vår arbetsplats. Beroende på hur vår speditör hanterar detta kan det dock innebära att vi tillfälligt får skicka med annat fraktbolag eller att leveranser blir något långsammare.

Vi har senaste dagarna haft mycket dialog med våra kunder det installeras fortfarande mycket värmepumpar, vilket inte är speciellt oväntat då man i osäkra tider rimligtvis prioriterar sänkt uppvärmningskostnad före annat mindre akut.
Som läget ser ut nu är det dessutom ett utmärkt tillfälle att förbättra sitt inomhusklimat!

Detta är dock inget försök till att få någon att ta förhastade beslut –vårt lager är nämligen välfyllt, så ni kan vara trygga med att vi har grejor när det är dags att beställa!

Vill du veta mer? Ring oss gärna på 0491-40 30 00

Varma Hälsningar,
VD - Mattias Fors

På grannens rekommendation

2020-03-06

I det över 100 år gamla missionshuset med stora öppna ytor och högt i tak har Ingmarie gått från direktverkande el och dyra uppvärmningskostnader till att installera två luftvärmepumpar från Invest Living. ”Uppvärmningskostnaden är halverad och jag är väldigt nöjd med min investering”.

En av grannarna hade två luftvärmepumpar från Invest Living hemma hos sig och det var på den vägen efter grannens rekommendation som valet föll på Invest Living även för Ingmarie. Det var heller inte en hållbar lösning med de gamla el-elementen eftersom huset inte alltid är bebott. När man kom ut till huset efter att ingen varit där på 2 veckor och höjde upp temperaturen så tog det både lång tid att få värme i huset och det förbrukades mycket el. Med luftvärmepumparna några grader nedsänkt när ingen är i huset och ett par knapptryck på fjärrkontrollen när man kommer hit och vill ha lite mer värme så blir det otroligt mycket effektivare och smidigare.

Hur upplever du värmepumparna nu ganska precis 2 år efter installation?

”-Skulle jag betygsätta det i sin helhet så är det 9,5 av 10 möjliga säger Ingmarie! Skön och energieffektiv värme på vinterhalvåret samt möjligheten till AC på sommaren som faktiskt kom som en överraskning, jag hade inte tänkt på det alls. Anledningen till att det blir 9,5 av 10 är att det blir lite för stor kontrast mellan det gamla klassiska röda missionshuset och luftvärmepumparnas vita utomhusdel. Dock har familjen tagit på sig ett gemensamt uppdrag i att bygga in utomhusdelarna i fina träskydd som kommer att målas i falurött med tjärpappstak. Det kommer göra så att kontrasten mellan nytt och gammalt smälter samman på ett bättre sätt”.

"Liten investering stor besparing"

Hur ser du på investeringskostnaden för luftvärmepumparna?

”-Mycket bra, jag trodde att det skulle kosta en hel del mer. Man kan sammanfatta det som att jag har gjort en relativt liten investering och fått en stor besparing i form av minskad uppvärmningskostnad”.

Hur viktig är miljöaspekten i valet att satsa på luftvärmepumpar?

”-Det är jätteviktigt! Jag ser det som ett ansvar vi alla har idag att tänka på hur vi gör både i det stora och det lilla. Allt från att sköta källsorteringen till att göra energismarta val. Om alla gör så gott dom kan så blir det stora besparingar för vår miljö”.

Skulle du rekommendera andra att satsa på luftvärmepump från Invest Living?

”-Absolut, jag har redan gjort det! Jag går även i tankarna att installera en luftvärmepump till fast då i min bostad i Stockholm och där skulle det utan tvekan bli en maskin från Invest Living, varför byta det som jag vet fungerar bra”.

Vill du veta mer? 

God Jul

2019-12-23

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul.

Vi på invest living önskar er alla en vältempererad Jul.

Vi vill även påminna om att det nu är ett ypperligt tillfälle att fixa ett kostnadseffektiv värme och kylsystem för stugan eller villan.

Med en Luft- luftvärmepump från Invest Living så får du ett energibesparande värmesystem under kalla dagar samt en enkelt sätt att hålla nere inomhustemperaturen under varma sommardagar!

Vi vill än en gång önska er alla en God Jul och ett gott avslut på 2019! 
Samt ett klimatsmart 2020. 

// Teamet på Invest Living!

Fler smarta lösningar för inomhusklimatet

2019-12-13

Vi på Invest Living strävar efter att kunna erbjuda helhetslösningar för uppvärmningen av huset, stugan etc. För att uppnå detta har vi utökat vårt sortiment med:


Multifunktionstanken MFT-270X, en stilren tekniktank i rostfritt stål med alla kopplingsmöjligheter du kan tänka dig! Tanken är designad för enkel avtappning och luftningsmöjlighet detta så att underhåll ska kunna ske så smidigt och enkelt som möjligt. Vidare har tanken justerbara fötter för enkel vattring.  

Varmvattenberedare i två olika storlekar VVB-50L och 92L. En enkel varmvattenberedare som är framtagen för att enkelt kunna kopplas in i både nya system eller fungera som utbytes beredare! Den är tillverkad i robust rostfritt stål utan onödig och känslig teknik för extra trygghet vid aggressiva vatten är beredaren utrustad med magnesium anod. För att hålla en hög och trygg kvalité används svensktillverkade säkerhets, blandnings och inloppsventiler från ESBE.  

Både VVB serien och MFT-270X har genomgått en av marknadens högsta provtryckningar på upp till 16 bar allt för långsiktig hållbarhet och för er säkerhet! 

Med dessa tillägg till sortimentet tar vi ytterligare ett steg mot målet att inte bara kunna erbjuda kvalitativa och klimatsmarta enskilda klimatlösningar utan även kunna vara helhetslösningen vid ditt val av värmesystem! På Invest Living strävar vi för att kunna erbjuda lösningar för ett bra, prisvärt och klimatsmart inomhusklimat och med MFT-270X, VVB-50L och VVB-92L har vi tagit ytterligare ett steg närmare detta mål! 

 

Invest Living växer

2019-11-07

För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter har vi under hösten utökat vår personalstyrka med ytterliga två personer:

Viktor Ohlsson

Viktor är baserad vid huvudkontoret i Oskarshamn och arbetar mot återförsäljare i hela Sverige. 
Viktor har en gedigen bakgrund inom sälj och har ett brinnande intresse för jakt i olika former. 
Mycket av fritiden går just nu åt till husrenovering. Han har satsat på ett energibesparande system och
kombinerat bergvärme med Invest Livings smarta och snygga fläktkonvektorer som både kan
värma och kyla beroende på årstid. 
Kontakta gärna Viktor på 0491 40 30 31

 

Mattias Warneby

Mattias finns i och utgår från Stockholm. Han är ansvarig för området i och kring Mälardalen.
När han inte jobbar med att utöka och förbättra återförsäljarnätverket så är det triathlon och båtliv som gäller.
Mattias har seglat ett flertal stora regattor. Bland annat har han en första plats på Gotland Runt,
samt även genomfört en fulldistans IronMan.
Finns du i Stockholm eller mälardalsregionen kontakta gärna Mattias på 08 519 395 01

Vi på Invest Living önskar er alla en härlig höst/vinter säsong
och ser fram emot att ni skall få lära känna Viktor och Mattias.

 

Bergvärme och Invest Living

2019-09-23

Vill du kunna svalka dig under de varma sommardagarna, samtidigt som du vill sprida värmen jämt i huset under de kalla vinterkvällarna? Då har Invest Living lösningen för dig!

Utnyttja ditt befintliga bergvärmesystem till max!

Om du idag redan investerat i bergvärme så finns det flera smarta fördelar med att komplettera systemet med en fläktkonvektor från Invest Living.

Den existerande kylan från det borrade hålet i ditt bergvärmesystem (köldbäraren) tas tillvara på och cirkuleras till Invest Livings Fläktkonvektor KON som kyler luften när den passerar konvektorn som sedan sprider den kylda och svalkande luften ut i rummet. Överskottsvärmen skickas sedan tillbaka till bergvärmepumpen vilket gör att det ger effektivare värme till övrig uppvärmning som varmvatten. På fläktkonvektorn från Invest Living kan du enkelt justera önskad temperatur tack vare den synliga och enkla displayen eller fjärrkontrollen.

Detta är en lösning som tar tillvara på den redan nerkylda köldbäraren som bergvärmen generar och låter dig utnyttja och minimerar din energiförbrukning jämfört med att använda en traditionell AC eller annan kylutrustning. 

Invest Livings Fläktkonvektor är både snygg och lätt att använda och finns i tre olika färger. Den har för både uppvärmning och nedkylning ett bra luftflöde och sprider luften jämnt i rummet. Fläktkonvektorn KON ger en mer behaglig och jämnare temperatur i rummet jämfört med traditionella radiatorer.

Så passa på att ta tillvara på den energi som ditt system genererar med hjälp av Invest Livings Fläktkonvektor KON. 

Vill du veta mer?

Full fart!

2019-08-02

Lider du av sommarvädrets effekt på inomhusklimatet? Ta tillbaka kontrollen med hjälp av Invest Livings smarta lösningar!

Invest Living har flera olika lösningar för att du ska kunna kontrollera och skaffa ett behagligt inomhusklimat!

Sommaren har än så länge bjudit på mycket aktivitet för lagret och killarna har haft fullt upp med att både ta emot och skicka ut värmepumpar och portabla AC! 

Nu tar vi ytterligare tag och har fyllt lagret till bredden inför hösten! 

Låt Invest Living hjälpa dig att återta kontrollen över ditt inomhusklimat! 

PAC-09

2019-04-29

Är du förberedd ifall sommarn 2019 blir lika varm som förra året?

Vill du kunna sänka värmen inomhus utan att behöva genomföra en tidskrävande installation eller har du redan ett värme system installerat som inte stödjer kyla? 

Då är Invest Livings PAC-09 helt rätt för dig. En mobil luftkonditionering som inte kräver någon installation. PAC-09 är en portabel AC som är perfekt för att kyla de rum som du befinner dig i, när du som mest behöver det.

PAC-09 kyler inte bara luften i rummet utan fungerar även som en avfuktare, perfekt för fuktiga svenska sommardagar. Med Invest Livings PAC-09 kan du även köra enbart avfuktning - detta för att slippa fuktiga lakan om natten eller få tvätten att torka fortare!

Allt du behöver göra för att få ett svalt och skönt rum är att koppla in PAC-09 an i ett standard vägguttag, samt att placera utblåset genom ett fönster eller ventilationskanal med hjälp av tillbehören som medföljer.

Med Invest Living PAC-09 får du ett hjälpmedel som gör att du kan njuta av sommaren på rätt sätt!

Invest Living Bonus Air 12

2019-01-31

En värmepump som kan fungera som både komplement till ett redan existerande värmesystem eller som direkt kopplas till en tank. Bonus Air 12 är luft/vatten värmepumpen som kan göra det mesta helt utan onödiga kostnader!

Invest Livings Bounus Air 12 är resultatet flera års erfarenhet, utveckling och förståelse av den nordiska klimatet. En aningen mindre pump i storleken men trotts det kraftfullare i outputen.

Bonus Air 12 är testad i de tuffaste väderförhållandena Sverige har att erbjuda, allt ifrån den hårda norrländska vintern till det fuktiga klimatet i Stockholms skärgård, detta för att pumpen skall vara perfekt anpassad för det nordiska klimatet.

Bonus Air 12s komponenter har noggrant valts ut av vårt team i Sverige, testats, provats och pushats till max under flera år i både laboratorie- och utomhusmiljö.   

Invest Livings Bonus Air 12 är speciellt framtagen för att kunna fungera som komplement till redan existerande värmesystem så som pellets eller ved, men fungerar lika bra att koppla direkt mot en tank vid exempelvis nyinstallation.

Med Invest Livings Bonus Air 12 får du en luftvattenvärmepump som inte bara är modern och kvalitativ, du får en arbetshäst på 11kW till ett väldigt förmånligt pris.       

Vill du veta mer?

God Jul och Gott nytt år önskar vi på Invest Living

2018-12-21

Vi på Invest Living vill tacka för 2018 samtidigt som vi ser fram emot ett nytt år med nya tag under 2019.

Vi vill tacka för ett gott samarbete under 2018 hoppas på att det fortsätter, om inte blir ännu bättre, under 2019!

 

2018 har varit ett händelserikt år för oss på Invest Living.

Bland annat har vi öket på sortimentet med flera spännande produkter inom alla våra produktkategorier.

Men en av de mer synliga förändringarna som skett är en modernisering av hemsidan, samt en uppdatering av vårt interna ärendehanteringssystem. Allt för att det skall bli enklare för alla ”Invests” kunder att interagera med oss online.

 

Lagom varma Julhälsningar

Invest Living Scandinavia AB

Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8