Öppna / stäng meny

Sommaren med Invest Living

Välj kategori

2018-06-21

Sommaren med Invest Living

Så här nu i mitten av sommaren vill vi på Invest Living ge lite information kring nya produkter, tillökning i teamet och vårt fortsatta arbete mot ett optimalt inomhusklimat!

Med semestrar och ”sommarväder” i full gång är kombinationen av värme och kyla något unikt. Därför vill vi uppmärksamma om att våra luft-luftvärmepumpar är minst lika bra på att kyla som att värma.
Det är därmed ett perfekt tillfälle att installera en värmepump i sommarstugan, för att säkerställa lagom temperatur och luftfuktighet under hela semestern.

 

Här på Invest Living fortsätter vi att leta efter smarta och energieffektiva lösningar för ditt inomhusklimat därför utökar vi nu vårt sortiment genom vattenburna fläktkonvektorer med inbyggd trevägsventil. Enkla att installera med hög kvalité och en attraktiv design. Konvektorerna finns både i klassisk och gedigen ”plåtdesign” samt en modern glasfront med touchdisplay. Båda modellerna kommer med en användarvänlig och smart fjärrkontroll.

 

Vi passar även på att uppdatera vårt sortiment av Luftvarmvattenberedare och lanserar därför Luftvarmvattenberedaren VVP200S. En lite mindre modell bättre anpassad för fler utrymmen och situationer. Utseendet känns både nordisk och exklusiv, den nya modellen är även utrustad med en slinga som exempelvis kan värma ett mindre rum med golvvärme. Genom VVP200S smarta och energieffektiva design kan den spara dig upp till 80% i energikostnader jämfört med en traditionell eldriven varmvattenberedare. 

 

Vi vill även presentera och hälsa vår nya medarbetare Robert Albinsson välkommen.
Robert är i grunden elektriker som sedan 14 år har jobbat som kyltekniker. En problemlösare som brinner för teknik och nöjda kunder gör att Robert kommer vara involverad i både produktutveckling och support.
Ring gärna Robert för att diskutera viskositeten på kompressorolja till R410A-maskiner eller om du har andra frågor kring installation eller teknisk support. Du når honom enklast på 0491-40 30 30.

 

Till sist vill vi här i teamet på Invest Living Scandinavian AB önska alla en trevlig och temperaturreglerad sommar!

« Tillbaka till nyhetslistan