Öppna / stäng meny

Invest Living Scandinavia kvalificerar sig!

Välj kategori

2015-02-20

Invest Living Scandinavia kvalificerar sig!

Invest Living Scandinavia kvalificerar sig!

Det svenska energiserviceföretaget Invest Living Scandinavia AB storsatsar på ett helt nytt sortiment av prisvärda och klimatsmarta värmepumpar.

Satsningen inleddes sommaren 2014 genom lanseringen av luft/luft-modellen Invest Living Main 4.5, en mycket stilren och robust modell som utöver att snabbt bli en storsäljare, nu även fått ett viktigt erkännande i och med att den tagits upp på danska Energistyrelsens ”Varmepumpeliste”.

 

Värmepumpar som återfinns på denna listan, ” de bedste varmepumper på det danske marked” – är alla grundligt testade av tredje part vilket ger kunden en extra trygghet vid val av modell. Vid köp av någon av dessa listade modeller kan även  energibidrag erhållas, satsningen är en del i Danmarks nationella plan för energieffektivitet.

 

Invest Living Scandinavias satsning på förnyelsen av sitt sortiment rullar vidare i hög fart, senhösten 2014 lanserades den stora nyheten Invest Living Bonus Air 10, en mycket energieffektiv luft/vattenvärmepump (monoblock) som på ett uppseendeväckande sätt lyckas kombinera pris/kvalitet/energiprestanda. Våren 2015 kommer ytterligare nyheter i luft/luftvärmepumparna Invest Living New Basic, en liten prisvärd sparbössa för det mindre huset, samt den något större Invest Living Major 6.5, lämplig för storvillan men till priset av en betydligt mindre maskin.

 

Invest Living Scandinavia satsar givetvis på att även de senaste produktnyheterna ska kvalitetsstämplas i och med listning på den danska ”Varmepumpelisten”, läs mera på www.sparenergi.dk och på www.investliving.se.

 

 

Oskarshamn den 19 februari 2015

« Tillbaka till nyhetslistan