Öppna / stäng meny

Nyttja frikylan från din bergvärmeanläggning

Välj kategori

2020-06-12

Nyttja frikylan från din bergvärmeanläggning

Nyttja frikylan från din bergvärmeanläggning

Vill du kunna svalka dig under de varma sommardagarna, utan att bli mindre energieffektiv? Då har vi på Invest​Living ett tips till dig!​ ​

Om du idag redan investerat i bergvärme så finns det flera smarta fördelar med att komplettera systemet med en fläktkonvektor från InvestLiving.

Kylan finns naturligt i borrhålet till ditt bergvärmesystem, kylan tas tillvara och cirkuleras till InvestLivings Fläktkonvektor KON som kyler luften när den passerar konvektorn och sprider den kylda och svalkande luften ut i rummet.

Överskottsvärmen skickas sedan tillbaka till bergvärmepumpen vilket gör att värmepumpen ger effektivare värme till övrig uppvärmning som till exempel varmvatten.

Fläktkonvektorn KON från InvestLiving har en display där du enkelt justerar till önskad temperatur och det följer även en fjärrkontroll som du kan göra temperaturjustering och inställningar med.

Detta är en lösning som tar tillvara på kyla som redan finns tillgänglig i borrhålet och minimerar din energiförbrukning jämfört med att använda en traditionell AC eller annan kylutrustning.

InvestLivings Fläktkonvektor är modern, lätt att använda och finns i olika utseenden. Den har ett ordentligt luftflöde och sprider luften jämnt i rummet. Så passa på att svalka dig med hjälp av InvestLivings Fläktkonvektor KON.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss på 0491-40 30 00

« Tillbaka till nyhetslistan