Öppna / stäng meny

Nylansering av InvestLiving.se

Välj kategori

2018-11-08

Nylansering av InvestLiving.se

Nylansering av InvestLiving.se

Nu har vi lanserat nya investliving.se! En ny hemsida med ett uppdaterat utseende, men fortfarande lika fylld med nyttig information.

Idag har en ny version av investliving.se lanserats. Sidan har fått ett antal uppdateringar för att göra den mer användarvänlig.  Målet med de nya uppdateringarna är att ge en förbättrad ”quality-of-life-upplevelse" för alla Invest Livings kunder.

Hemsidan är ny så vi ber er att ha tålamod med att det fortfarande kan finnas vissa barnsjukdomar, och är det något som krånglar eller inte fungerar så får ni gärna göra oss uppmärksamma på detta genom att skicka ett mail till info@investliving.se

Annars hoppas vi att ni har en trevlig höst med ett perfekt inomhusklimat!

Mvh

Invest Living

« Tillbaka till nyhetslistan