Öppna / stäng meny

Invest Livings storsäljare testad av Energimyndigheten

Välj kategori

2013-09-10

Invest Livings storsäljare testad av Energimyndigheten

Invest Livings storsäljare testad av Energimyndigheten

I år har Energimyndigheten glädjande kompletterat tidigare tester av luftvattenvärmepumpar......

I år har Energimyndigheten glädjande kompletterat tidigare tester av luftvattenvärmepumpar med test av vår populära storsäljare Invest Living LVE-09. Vi är mycket glada för detta och även stolta av det resultat som testet gav. Detta dels därför att det visar på vår produkts utmärkta konkurrenskraft och förhållandet pris/prestanda, och dels på grund av den kvalificerade feedback som detta test ger oss i våra ansträngningar för ständiga förbättringar.

 

Invest Living rekommenderar alla intresserade att läsa och studera testresultaten, klicka på denna länk:

Luftvattenvärmepumpar . Vår egen analys av testet innebär bland annat att vi omgående har uppgraderat installations- och bruksanvisningar, då de gamla fick underkänt. I övrigt ger testet oss ett bra kvitto på att vi är på rätt väg i vår strävan att erbjuda ett påtagligt prisvärde med hög kvalitet och god support.

« Tillbaka till nyhetslistan