Öppna / stäng meny

Uppmärksammad försäljningssuccé, Bonus Air 10

Välj kategori

2017-03-15

Uppmärksammad försäljningssuccé, Bonus Air 10

Uppmärksammad försäljningssuccé, Bonus Air 10

Småländska Invest Living Scandinavia är företaget bakom värmepumpen Bonus Air 10 som blivit en säljsuccé. Sedan lanseringen 2015 har hundratals husägare runt om i landet investerat i den prisvärda värmepumpen.

Invest Living Bonus Air 10 är en så kallad luft/vattenvärmepump som på ett effektivt sätt tar upp energi från utomhusluften för att värma upp ett vattenburet värmesystem. Tekniken är väl beprövad och har utvecklats specifikt för vårt nordiska klimat. Värmepumpen är ideell att komplettera en befintlig uppvärmningslösning med och därmed uppnå stora besparingar.

Enligt Olav A Brudvik som är vd på Invest Living Scandinavia AB ökar efterfrågan hela tiden och han beskriver det som att det blivit lite av en folkrörelse kring Bonus Air 10. Man kämpar hårt och med glada miner på företaget för att klara av alla beställningar och erbjuda kunderna kvalificerad support.

Utvecklad i Norrbotten och i Småland

Bonus Air 10 har en unik så kallad monoblock-konstruktion och är utvecklad i tufft klimat med många års otaliga tester i Norrbotten. För att skapa en prisvärd och robust värmepump har Olav och värmepumpsexperterna på Invest Living Scandinavia i småländska Oskarshamn valt att enbart satsa på kvalitetskomponenter från varumärken såsom SWEP, Daikin, Danfoss och SIKA.

 Tillverkningen av luftvärmepumpen sker hos noga utvalda samarbetspartners i Asien och genom att minimera antalet mellanhänder, kan priserna på företagets värmepumpar hållas nere. Vi drivs verkligen av målbilden att skapa prisvärde för kunden utan att tumma på kvalitet, säger Olav A Brudvik. Bonus Air 10 och företagets övriga klimatsmarta värmepumpar säljs sedan via återförsäljare över hela landet såsom Baxi (HS perifal), Byggmax, bygghemma.se och Polarpumpen.


Bonus Air 10 levereras förprogrammerad för snabb och enkel installation. Och till skillnad från många andra värmepumpar av så kallad split-modell, krävs här endast en VVS-kunnig installatör vid inkopplingen av Invest Living Bonus Air 10. Många husägare vill gärna göra jobbet själva men Olav rekommenderar alltid att anlita god meriterad expertis, icke minst vid val av inkopplingslösning i det oftast unika enskilda huset. Tillgång till expertis är alltid bra, även för att rådfråga om den mest energioptimala driften. 

Grunden för företagets expansion

Säljframgångarna för Invest Living Bonus Air 10 har enligt Olav lagt grunden för företagets fortsatta expansion. Invest Living Scandinavia är numera verksamma även i Danmark, Norge och Finland. Vi märker även ett ökande intresse från länder som Tyskland, Frankrike och Storbritannien för våra lösningar, även här ökar en sund strävan hos husägare att minimera användningen av fossila bränslen för husuppvärmning, säger Olav. Totalt har företaget sedan början av 2000-talet sålt drygt 35 000 värmepumpar.

Utöver de större återförsäljarna arbetar Invest Living framgångsrikt med mindre lokala återförsäljare som ofta själva är installatörer. De vill, enligt Olav, ofta ha med Invest Livings produkter för att kunna erbjuda sina kunder en komplett lösning. Allt fler installatörer har fått upp ögonen för framförallt Bonus Air 10, mycket tack vare den enkla installationen.

Läs mera på.

« Tillbaka till nyhetslistan