Öppna / stäng meny

Invest Living Bonus Air 12

Välj kategori

2019-01-31

Invest Living Bonus Air 12

Invest Living Bonus Air 12

En värmepump som kan fungera som både komplement till ett redan existerande värmesystem eller som direkt kopplas till en tank. Bonus Air 12 är luft/vatten värmepumpen som kan göra det mesta helt utan onödiga kostnader!

Invest Livings Bounus Air 12 är resultatet flera års erfarenhet, utveckling och förståelse av den nordiska klimatet. En aningen mindre pump i storleken men trotts det kraftfullare i outputen.

Bonus Air 12 är testad i de tuffaste väderförhållandena Sverige har att erbjuda, allt ifrån den hårda norrländska vintern till det fuktiga klimatet i Stockholms skärgård, detta för att pumpen skall vara perfekt anpassad för det nordiska klimatet.

Bonus Air 12s komponenter har noggrant valts ut av vårt team i Sverige, testats, provats och pushats till max under flera år i både laboratorie- och utomhusmiljö.   

Invest Livings Bonus Air 12 är speciellt framtagen för att kunna fungera som komplement till redan existerande värmesystem så som pellets eller ved, men fungerar lika bra att koppla direkt mot en tank vid exempelvis nyinstallation.

Med Invest Livings Bonus Air 12 får du en luftvattenvärmepump som inte bara är modern och kvalitativ, du får en arbetshäst på 11kW till ett väldigt förmånligt pris.       

Vill du veta mer?

« Tillbaka till nyhetslistan