Öppna / stäng meny

Invest Living VVP200S

Välj kategori

2018-09-24

Invest Living VVP200S

Invest Living VVP200S

Så här i början av hösten vill vi på Invest Living ge lite information kring en av våra nyare produkter Luftvarmvattenberendaren VVP200S. Ett nytt tillskott till sortimentet och ett till steg mot Invest Livings mål att kunna erbjuda ett optimalt och kostnadseffektivt inomhusklimat!

Nu när vinter och hösten är på ingång vill vi passa på att slå ett slag för vår nya Luftvarmvattenberedare VVP200S!

Genom att ta fram en modell i en lite mindre storlek kan beredaren bättre anpassas för fler olika utrymmen och situationer. Fördelarna med den mindre storleken påverkar självklart inte utseendet som både känns nordiskt och exklusivt.

Väljer du att byta ut din traditionella varmvattenberedare mot en VVP200S kan du nu maximera sparandet på tappvarmvatten och den nya modellen är även utrustad med en sol-slinga som exempelvis kan värma ett mindre rum med golvvärme.

Luftvarmvattenberedaren VVP200S, fungerar och gör samma jobb som din traditionella varmvattenberedare men med en twist. Genom att integrera en luftvärmepump i varmvattenberedaren så ger VVP200S en klar energibesparing. I VVP200S värms vattnet i huvudsak från den integrerade luftvärmepumpen till skillnad från en traditionell varmvattenberedare som enbart värmer upp ditt vatten med el-patron.

Genom VVP200S smarta och energieffektiva design kan den spara dig upp till 80% 
i energikostnader jämfört med en traditionell varmvattenberedare. 

Så gör miljön och plånboken en tjänst genom att investera i och installera en Luftvarmvattenberedare från Invest Living idag!

Vill du veta mer?

« Tillbaka till nyhetslistan