Öppna / stäng meny

Invest Living utökar sortimentet

Välj kategori

2015-02-04

Invest Living utökar sortimentet

Invest Living utökar sortimentet

Multifunktionstankar utgör en viktig roll i en energieffektiv vattenburen värmeanläggning.

En multifunktionstank är i grunden en ackumulatortank kompletterad med tilläggsfunktioner såsom solvärmeslingor och elpatronsuttag. Ackumulatortanken kommer till nytta i lägen då värmesystemets energikälla (exempelvis en värmepump eller en vedpanna) har svårt att anpassa sig till den ojämna energiförbrukning som ofta förekommer i exempelvis ett hushåll. Tanken utgör här en energibuffert som möjliggör optimering av driften av energikällorna samtidigt som komforten i huset säkras.

Invest Living Scandinavia kan glädjande meddela att vi nu kan erbjuda vår nya multifunktionstank MFT-300 till ett mycket förmånligt pris. Vi har valt denna produkt då den har effektiv isolering som ger mindre värmeförluster och därmed en god värmeekonomi samt en tank av högsta kvalitet från erkänd svensk tillverkare, tillhör redan en av rörinstallatörernas favoriter. MFT-300 kan anslutas till en mängd energikällor: Luft/vatten värmepump, solfångare, markvärmepump samt vattenmantlade energikällor, t ex kakelugn, kökspanna, braskamin och pelletskamin. MFT-300 är anpassad för tillkoppling till de flesta existerande vattenburna värmesystem och förvärmer även tappvarmvatten.

Vill du veta mera – kontakta då gärna någon av våra duktiga återförsäljare, du hittar alla på www.investliving.se, eller ring oss direkt!

Länk till MFT-300

« Tillbaka till nyhetslistan