Öppna / stäng meny
Aktuellt

Aktuellt


Invest Living växer

2019-11-07

För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter har vi under hösten utökat vår personalstyrka med ytterliga två personer:

Viktor Ohlsson

Viktor är baserad vid huvudkontoret i Oskarshamn och arbetar mot återförsäljare i hela Sverige. 
Viktor har en gedigen bakgrund inom sälj och har ett brinnande intresse för jakt i olika former. 
Mycket av fritiden går just nu åt till husrenovering. Han har satsat på ett energibesparande system och
kombinerat bergvärme med Invest Livings smarta och snygga fläktkonvektorer som både kan
värma och kyla beroende på årstid. 
Kontakta gärna Viktor på 0491 40 30 31

 

Mattias Warneby

Mattias finns i och utgår från Stockholm. Han är ansvarig för området i och kring Mälardalen.
När han inte jobbar med att utöka och förbättra återförsäljarnätverket så är det triathlon och båtliv som gäller.
Mattias har seglat ett flertal stora regattor. Bland annat har han en första plats på Gotland Runt,
samt även genomfört en fulldistans IronMan.
Finns du i Stockholm eller mälardalsregionen kontakta gärna Mattias på 08 519 395 01

Vi på Invest Living önskar er alla en härlig höst/vinter säsong
och ser fram emot att ni skall få lära känna Viktor och Mattias.

 

Bergvärme och Invest Living

2019-09-23

Vill du kunna svalka dig under de varma sommardagarna, samtidigt som du vill sprida värmen jämt i huset under de kalla vinterkvällarna? Då har Invest Living lösningen för dig!

Utnyttja ditt befintliga bergvärmesystem till max!

Om du idag redan investerat i bergvärme så finns det flera smarta fördelar med att komplettera systemet med en fläktkonvektor från Invest Living.

Den existerande kylan från det borrade hålet i ditt bergvärmesystem (köldbäraren) tas tillvara på och cirkuleras till Invest Livings Fläktkonvektor KON som kyler luften när den passerar konvektorn som sedan sprider den kylda och svalkande luften ut i rummet. Överskottsvärmen skickas sedan tillbaka till bergvärmepumpen vilket gör att det ger effektivare värme till övrig uppvärmning som varmvatten. På fläktkonvektorn från Invest Living kan du enkelt justera önskad temperatur tack vare den synliga och enkla displayen eller fjärrkontrollen.

Detta är en lösning som tar tillvara på den redan nerkylda köldbäraren som bergvärmen generar och låter dig utnyttja och minimerar din energiförbrukning jämfört med att använda en traditionell AC eller annan kylutrustning. 

Invest Livings Fläktkonvektor är både snygg och lätt att använda och finns i tre olika färger. Den har för både uppvärmning och nedkylning ett bra luftflöde och sprider luften jämnt i rummet. Fläktkonvektorn KON ger en mer behaglig och jämnare temperatur i rummet jämfört med traditionella radiatorer.

Så passa på att ta tillvara på den energi som ditt system genererar med hjälp av Invest Livings Fläktkonvektor KON. 

Vill du veta mer?

Full fart!

2019-08-02

Lider du av sommarvädrets effekt på inomhusklimatet? Ta tillbaka kontrollen med hjälp av Invest Livings smarta lösningar!

Invest Living har flera olika lösningar för att du ska kunna kontrollera och skaffa ett behagligt inomhusklimat!

Sommaren har än så länge bjudit på mycket aktivitet för lagret och killarna har haft fullt upp med att både ta emot och skicka ut värmepumpar och portabla AC! 

Nu tar vi ytterligare tag och har fyllt lagret till bredden inför hösten! 

Låt Invest Living hjälpa dig att återta kontrollen över ditt inomhusklimat! 

PAC-09

2019-04-29

Är du förberedd ifall sommarn 2019 blir lika varm som förra året?

Vill du kunna sänka värmen inomhus utan att behöva genomföra en tidskrävande installation eller har du redan ett värme system installerat som inte stödjer kyla? 

Då är Invest Livings PAC-09 helt rätt för dig. En mobil luftkonditionering som inte kräver någon installation. PAC-09 är en portabel AC som är perfekt för att kyla de rum som du befinner dig i, när du som mest behöver det.

PAC-09 kyler inte bara luften i rummet utan fungerar även som en avfuktare, perfekt för fuktiga svenska sommardagar. Med Invest Livings PAC-09 kan du även köra enbart avfuktning - detta för att slippa fuktiga lakan om natten eller få tvätten att torka fortare!

Allt du behöver göra för att få ett svalt och skönt rum är att koppla in PAC-09 an i ett standard vägguttag, samt att placera utblåset genom ett fönster eller ventilationskanal med hjälp av tillbehören som medföljer.

Med Invest Living PAC-09 får du ett hjälpmedel som gör att du kan njuta av sommaren på rätt sätt!

Invest Living Bonus Air 12

2019-01-31

En värmepump som kan fungera som både komplement till ett redan existerande värmesystem eller som direkt kopplas till en tank. Bonus Air 12 är luft/vatten värmepumpen som kan göra det mesta helt utan onödiga kostnader!

Invest Livings Bounus Air 12 är resultatet flera års erfarenhet, utveckling och förståelse av den nordiska klimatet. En aningen mindre pump i storleken men trotts det kraftfullare i outputen.

Bonus Air 12 är testad i de tuffaste väderförhållandena Sverige har att erbjuda, allt ifrån den hårda norrländska vintern till det fuktiga klimatet i Stockholms skärgård, detta för att pumpen skall vara perfekt anpassad för det nordiska klimatet.

Bonus Air 12s komponenter har noggrant valts ut av vårt team i Sverige, testats, provats och pushats till max under flera år i både laboratorie- och utomhusmiljö.   

Invest Livings Bonus Air 12 är speciellt framtagen för att kunna fungera som komplement till redan existerande värmesystem så som pellets eller ved, men fungerar lika bra att koppla direkt mot en tank vid exempelvis nyinstallation.

Med Invest Livings Bonus Air 12 får du en luftvattenvärmepump som inte bara är modern och kvalitativ, du får en arbetshäst på 11kW till ett väldigt förmånligt pris.       

Vill du veta mer?

God Jul och Gott nytt år önskar vi på Invest Living

2018-12-21

Vi på Invest Living vill tacka för 2018 samtidigt som vi ser fram emot ett nytt år med nya tag under 2019.

Vi vill tacka för ett gott samarbete under 2018 hoppas på att det fortsätter, om inte blir ännu bättre, under 2019!

 

2018 har varit ett händelserikt år för oss på Invest Living.

Bland annat har vi öket på sortimentet med flera spännande produkter inom alla våra produktkategorier.

Men en av de mer synliga förändringarna som skett är en modernisering av hemsidan, samt en uppdatering av vårt interna ärendehanteringssystem. Allt för att det skall bli enklare för alla ”Invests” kunder att interagera med oss online.

 

Lagom varma Julhälsningar

Invest Living Scandinavia AB

Tillbehör...

2018-11-19

är till för att underlätta installation men också för att hjälpa värmepumpen fungera optimalt. Vi på Invest Living vill inte bara vara en leverantör av prisvärda och kvalitativa värmepumpar, därför har vi införskaffat ett sortiment av de små hjältarna som hjälper din värmepump fungera optimalt.

Vad behövs för att få en perfekt installerad värmepump? 1. En noggrann installatör med rätt utbildning och certifikat. 2. Rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Vad kan vi på Invest Living hjälpa till med då? Enkelt vi har rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Här på Invest Living så vill vi att alla våra värmepumpar skall tjäna dig länge och på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt. Hur kan vi bidra till detta då? Förutom våra kvalitativa och prisvärda värmepumpar så har vi även alla de tillbehören och installationsmaterial som kan behövas för att just din pump skall fungera optimalt. Vi är och vill vara en helhetsleverantör för dina värmebehov. Av denna anledning så har vi exempelvis rörsystem och vibrationsdämpare som är direkt anpassade för alla olika Invest Living värmepumpar. Vidare så vill vi att din pump skall må så bra som möjligt därför har vi flertalet tillbehör som både skyddar och hjälper din pump att fungera optimalt. Vill du kunna kontrollera värmepumpen när du inte är hemma? Inga problem bland våra tillbehör finns flera olika smarta lösningar för att fjärrstyra din värmepump.

När du väljer att införskaffa en värmepump vill vi på Invest Living att allt skall fungera så smärtfritt som möjligt därför rekommenderar vi starkt att du väljer installationsmaterial och tillbehör specifikt framtagna för Invest Livings värmepumpar.

Vill du ha kvalitet till ett bra pris välj då värmepumpstillbehör från Invest Living,

 

PS. Om det är något du känner saknas, hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi komma fram till en lösning tillsammans. DS.

 

Vill du veta mer?

Nylansering av InvestLiving.se

2018-11-08

Nu har vi lanserat nya investliving.se! En ny hemsida med ett uppdaterat utseende, men fortfarande lika fylld med nyttig information.

Idag har en ny version av investliving.se lanserats. Sidan har fått ett antal uppdateringar för att göra den mer användarvänlig.  Målet med de nya uppdateringarna är att ge en förbättrad ”quality-of-life-upplevelse" för alla Invest Livings kunder.

Hemsidan är ny så vi ber er att ha tålamod med att det fortfarande kan finnas vissa barnsjukdomar, och är det något som krånglar eller inte fungerar så får ni gärna göra oss uppmärksamma på detta genom att skicka ett mail till info@investliving.se

Annars hoppas vi att ni har en trevlig höst med ett perfekt inomhusklimat!

Mvh

Invest Living

Invest Living MSA

2018-10-18

Invest Living MSA är en ny luft -luftvärmepump serie som kommer med den nya mer miljövänliga gasen R32. Vill du ha en värmepump som både är snäll mot miljön och plånboken.så är Invest Living MSA serie något för dig!

Vi på invest living lanserade nyligen vår nya luft/luft värmepumpserie MSA.

Så vad är det som gör MSA serien så unik? Alla MSA pumpar kommer med den nya och miljövänligare gasen R32 vilket är ett steg i rätt riktning om du vill värma ditt hus på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Invest Living MSA sänker din energiförbrukning rejält samtidigt som den ger ett ordentligt värmetillskott i ditt hus. MSA-serien finns i 4 olika storlekar, så att du kan anpassa värmepumpen för att täcka just dina behov. Den mindre pumpen MSA-09 passar utmärkt i exempelvis mindre stugor eller i ett garage. De två mellan modellerna MSA-12 och MSA-18 kan värma de flesta normala villor och den större modellen MSA-24 passar utmärkt till större lokaler.

Genom att välja en luft/luft värmepump så får ni en kostnadseffektiv uppvärming som samtidigt renar luften tack vare MSA effektiva luftfilter. Ytterligare en bonus är att din MSA värmepump kan även användas som AC under de varmare månaderna på året.

Tack vare all fri energi i luften finns det en oändlig energikälla som Invest Living MSA effektiv omvandlar till värme för att ge ett skönt och jämt inomhusklimat. Genom att välja till WiFi-paketet kan du enkelt styra enheten på språng via en app i telefonen.

Alla värmepumpar från Invest Living är utvecklade speciellt för det nordiska klimatet och MSA är inget undantag då de redan från början är dimensionerade för användning i Skandinavien. MSA-serien är utvecklade i nära samarbete mellan vårt svenska team och vårt utvecklingslag i Asien. Resultatet av det nära samarbetet är en värmepump som tål den svåraste av nordiska vintrar såväl som ett kallt och fuktigt klimat.

Den nya gasen R32 som du hittar i Invest Livings MSA-serie är egentligen inte ett nytt köldmedium men har varit väldigt ovanligt i luft/luft värmepumpar. R32 är ett miljövänligare alternativ till den tidigare populära gasen R410a och dess potentiella miljöpåverkan är ungefär en tredjedel lägre. Vidare så behöver man inte använda lika mycket gas vilket också bidrar till att den kan ses som ett mer miljövänligt alternativ. Så är det viktigt för dig att din luftvärmepump är så miljövänlig som möjligt, men samtidigt snäll mot plånboken, bör du välja en luftvärmepump från Invest Livings nya MSA-serie. 

Vill du veta mer?

Fläktkonvektor KON

2018-10-04

Här på Invest Living fortsätter vi att leta efter smarta och energieffektiva lösningar för ditt inomhusklimat därför vill vi slå ett slag för en hyfsad nykomling i vårat sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON.

Nykomlingen i Invest Livings sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON kommer med en inbyggd trevägsventil är enkel att installera men med en hög kvalité och en attraktiv design.

Fläktkonvektorn kan genom sin unika design ersätt upp till tre traditionella radiatorer. Detta genom att den varma luften sprids ut i rummet genom den smarta och justerbara fläkten. Tack vare den avancerade programvaran ger KON proportionell temperaturfördelning som i sin tur leder till en upplevd mer behaglig känsla i rummet. Väljer du att kombinera KON med en värmepump kan konvektorn både producera värme och kyla.

Invest Livings Fläkonvektor KON kommer i tre olika designalternativ.

Med en glasfront i antingen svart eller vitt samt en stilren "touch display" behöver du inte längre gömma undan din konvektor, den moderna och exklusiva designen hos KON blir istället ett snyggt tillskott till hemmets inredning.

För de utrymmen där en mer klassisk och gedigen ”plåtdesign” är att föredra finns även en konvektor med traditionell plåtfront.

Samtliga modeller kommer med en användarvänlig och smart fjärrkontroll.

Vill du veta mer?

Sida: 1 2 3 4 5 6 7