Öppna / stäng meny
Aktuellt

Aktuellt


Välj kategori

Invest Living Master 7

2017-10-27

Nu har vi äntligen släppt vår nya, lite större luft-luftvärmepump: Invest Living Master 7!

Denna modell passar perfekt för att sänka uppvärmningskostnaden på en normalstor villa med sina 6,8 kW. Är du en av våra installatörer kommer du känna igen dig från modellens lite mindre ”släktingar” Basic 3 och Room 5.

 

Trevlig helg önskar Pierre, Jakob, Fredrik, Thomas & Mattias

Vår story i tryck

2017-08-31

VVS-Forum är Nordens största tidsskrift inom VVS och Energi. Tidningen är även officiellt organ för bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen. Vi på Invest Living Scandinavia AB är mycket stolta över att kunna informera om den fina artikel som återfinns på sidan 78 i det senaste numret (nr 7/8 2017), utgivningsdag den 30 augusti. Här skildras såväl vår historia som vår viktiga roll på dagens värmepumpsmarknad. Trevlig läsning - tveka inte med att kontakta oss om idéer, funderingar eller synpunkter. Du återfinner artikeln även digitalt, följ bifogade länk

VVS-Forum om Invest Living

Spännande nyheter, den nya Invest Living Basic 3 är här!

2017-07-11

Tusentals villaägare glädjer sig dagligen åt de besparingar som deras prisvärda värmepump från Invest Living ger. Vår allra mest populära modell de senaste åren har haft benämningen "BASIC" - nu är äntligen generation 3 här - med det logiska namnet "BASIC 3".

Invest Living Scandinavia passar på att under lugna sommarveckor, fylla på vårt lager ordentligt inför hösten. Denna vecka kom äntligen efterträdaren till vår allra mest populära modell de senaste åren, helt nyutvecklad, modern och snygg på samma gång.

Tidigt våren 2013 lanserade vi första generationen, modellen hette "Invest Living Basic 2.6", därefter kom "Invest Living New Basic" under 2015. Från och med 10 juli 2017 finns alltså allra nyaste "Invest Living Basic 3" leveransklar.

Vår syfte med denna modell är då som nu, att erbjuda en prisvärd och snabbt mycket lönsam produkt för husägaren, lämplig för den lite mindre attefallsstugan eller garaget. Att både kunna ersätta kostsam eluppvärmning med en klimatsmart värmepump, samtidigt som husägarens investering i värmepump plus installation kan hållas under 10.000 SEK, ger en mycket kort återbetalningstid och därmed lönsamhet.

Nya Invest Living Basic 3 är givetvis byggt för vårt nordiska klimat, har en maximal uppvärmningseffekt på 3,75 kW och är förberedd för wifi-styrning. Läs mera om denna attraktiva nyhet i produktbladet här:

Grattis Paul på KylACC

2017-05-19

Vi på Invest Living Scandinavia AB vill gratulera vår återförsäljare Paul Karlsson på KylAcc i Vellinge. En perfekt serie och hole in one! Samma vecka.

På onsdagskvällen den 17 maj gjorde Paul det många bara drömmer om. Först en Perfekt serie 300 poäng i bowling. På torsdagen, dagen efter, gjorde han ännu en bragd, en hole in one på sin golfrunda.

Snacka om en fantastisk vecka för Paul. Nu är det bara den största drömmen kvar, nämligen att bli pappa, vilket är nära nu.

Än en gång grattis från oss på Invest Living Scandinavia!

Mässa i Grästorp

2017-05-06

Samverkar med Grästorps Rör på Företags och föreningsmässan.

6 maj 2017 kl 10.00 - 16.00 i Åse Viste Arena.

Ett stor besökarantal bäddar för många affärer.
Vi från Invest Living stöttar Stefan med produkter ur vårt sortiment.
Intresset för produkterna är högt och Stefan kommer få bråda dagar när han sedan skall besöka alla ny och gamla kunder.

Nästa utställning och mässa som är inplanerad är Kiviks Marknad där vi kommer stå tillsammans med KylAcc, Paul Karlsson från Vellinge.

Hoppas vi ses där.

//Pierre

Botniahallen - Vasa - Österbotten

2017-04-23

Då var mässan med MULTIENERGY i full gång.

Enormt intresse av våra produkter på mässan.
Bonus air 10 gör succé även här. Ved eldarna är nyfikna och intresserade.
Vi hoppas vår återförsäljare i Vasa, MULTIENERGY får mycket att göra framöver.

//Pierre

Uppmärksammad försäljningssuccé, Bonus Air 10

2017-03-15

Småländska Invest Living Scandinavia är företaget bakom värmepumpen Bonus Air 10 som blivit en säljsuccé. Sedan lanseringen 2015 har hundratals husägare runt om i landet investerat i den prisvärda värmepumpen.

Invest Living Bonus Air 10 är en så kallad luft/vattenvärmepump som på ett effektivt sätt tar upp energi från utomhusluften för att värma upp ett vattenburet värmesystem. Tekniken är väl beprövad och har utvecklats specifikt för vårt nordiska klimat. Värmepumpen är ideell att komplettera en befintlig uppvärmningslösning med och därmed uppnå stora besparingar.

Enligt Olav A Brudvik som är vd på Invest Living Scandinavia AB ökar efterfrågan hela tiden och han beskriver det som att det blivit lite av en folkrörelse kring Bonus Air 10. Man kämpar hårt och med glada miner på företaget för att klara av alla beställningar och erbjuda kunderna kvalificerad support.

Utvecklad i Norrbotten och i Småland

Bonus Air 10 har en unik så kallad monoblock-konstruktion och är utvecklad i tufft klimat med många års otaliga tester i Norrbotten. För att skapa en prisvärd och robust värmepump har Olav och värmepumpsexperterna på Invest Living Scandinavia i småländska Oskarshamn valt att enbart satsa på kvalitetskomponenter från varumärken såsom SWEP, Daikin, Danfoss och SIKA.

 Tillverkningen av luftvärmepumpen sker hos noga utvalda samarbetspartners i Asien och genom att minimera antalet mellanhänder, kan priserna på företagets värmepumpar hållas nere. Vi drivs verkligen av målbilden att skapa prisvärde för kunden utan att tumma på kvalitet, säger Olav A Brudvik. Bonus Air 10 och företagets övriga klimatsmarta värmepumpar säljs sedan via återförsäljare över hela landet såsom Baxi (HS perifal), Byggmax, bygghemma.se och Polarpumpen.


Bonus Air 10 levereras förprogrammerad för snabb och enkel installation. Och till skillnad från många andra värmepumpar av så kallad split-modell, krävs här endast en VVS-kunnig installatör vid inkopplingen av Invest Living Bonus Air 10. Många husägare vill gärna göra jobbet själva men Olav rekommenderar alltid att anlita god meriterad expertis, icke minst vid val av inkopplingslösning i det oftast unika enskilda huset. Tillgång till expertis är alltid bra, även för att rådfråga om den mest energioptimala driften. 

Grunden för företagets expansion

Säljframgångarna för Invest Living Bonus Air 10 har enligt Olav lagt grunden för företagets fortsatta expansion. Invest Living Scandinavia är numera verksamma även i Danmark, Norge och Finland. Vi märker även ett ökande intresse från länder som Tyskland, Frankrike och Storbritannien för våra lösningar, även här ökar en sund strävan hos husägare att minimera användningen av fossila bränslen för husuppvärmning, säger Olav. Totalt har företaget sedan början av 2000-talet sålt drygt 35 000 värmepumpar.

Utöver de större återförsäljarna arbetar Invest Living framgångsrikt med mindre lokala återförsäljare som ofta själva är installatörer. De vill, enligt Olav, ofta ha med Invest Livings produkter för att kunna erbjuda sina kunder en komplett lösning. Allt fler installatörer har fått upp ögonen för framförallt Bonus Air 10, mycket tack vare den enkla installationen.

Läs mera på.

Miljöteknik i våra hem

2016-12-05

I en uppmärksammad serie med korta och faktafyllda web-TVprogram, presenterar tidningen Veckans Affärer vägledningar inom miljöteknik för alla villaägare med anslaget ”Allt du behöver veta”. I programseriens olika avsnitt kan vi lära oss mera om exempelvis återvinning och avfallshantering, grön el samt om energieffektivisering.

På Invest Living Scandinavia är vi extra stolta över vår medverkan i programmet med anslaget ”Så mycket minskar luftvärmepumpen energianvändningen i din villa”. Följ länken nedan och se detta intressanta avsnitt: http://www.va.se/nyheter/2016/12/02/sa-mycket-minskar-luftvarmepumpen-energianvandningen-i-din-villa/

Med vänliga hälsningar / Best regards

Olav A Brudvik

VD / CEO

Direct +46 491 40 30 10
Mobile +46 708 40 51 01

olav.brudvik@investliving.se

Södra Fabriksgatan 20, 572 36 Oskarshamn
+46 491 40 30 00  /  http://www.investliving.se

Vi gratulerar vinnaren

2016-05-10

av Invest Living Scandinavias spännande tävling under Nordbygg 2016

Under Nordbyggmässan i april i år, visade vi upp en tänkbar spännande design på luft/luftvärmepumpars innedel. "Invest Living Scandinavia är ständigt med och utmanar vår bransch med påtagligt prisvärda, lönsamma klimatsmarta värmepumpar. Att dessutom våga skapa snygga värmepumpar, ökar förstås intresset för våra produkter”, säger Olav A Brudvik, företagets VD. Snygg är dock ett mycket subjektivt begrepp – vi önskade därför göra en enkel undersökning på mässan, om vad kunder och kollegor tyckte om vårt senaste designförslag. Ett drygt hundratal svar har analyserats – och vi har fått en bra grundinriktning inför kommande produktlanseringar.

Alla som svarade på några enkla frågor, deltog dessutom i utlottningen av en ny komplett luft/luftvärmepump. Vi har här glädjen att presentera vinnaren, Kenth Fredriksson från Farsta i Stockholm mottog nyligen sin nya Invest Living Main 4.5. "Denna blir perfekt för mitt lantställe i Sörmland", säger en nöjd Kenth. Invest Living Scandinavia tackar för alla värdefulla svar vi fick in och gratulerar Kenth med hans nya ”sparbössa”. 

Tack alla gamla och nya besökare!

2016-04-25

Vi tackar alla er som besökte oss på Nordbygg 2016

Vi på Invest Living Scandinavia AB vill tacka alla nya och gamla kunder som besökte oss i vår monter på Nordbygg.

Vi hoppas ni var nöjda med besöket hos oss och att vi tillsammans får ett bra år med nya kunder.

//Invest Living Scandinavia AB

Sida: 1 2 3 4 5 6