Öppna / stäng meny
Aktuellt

Aktuellt


Välj kategori

Full fart!

2019-08-02

Lider du av sommarvädrets effekt på inomhusklimatet? Ta tillbaka kontrollen med hjälp av Invest Livings smarta lösningar!

Invest Living har flera olika lösningar för att du ska kunna kontrollera och skaffa ett behagligt inomhusklimat!

Sommaren har än så länge bjudit på mycket aktivitet för lagret och killarna har haft fullt upp med att både ta emot och skicka ut värmepumpar och portabla AC! 

Nu tar vi ytterligare tag och har fyllt lagret till bredden inför hösten! 

Låt Invest Living hjälpa dig att återta kontrollen över ditt inomhusklimat! 

PAC-09

2019-04-29

Är du förberedd ifall sommarn 2019 blir lika varm som förra året?

Vill du kunna sänka värmen inomhus utan att behöva genomföra en tidskrävande installation eller har du redan ett värme system installerat som inte stödjer kyla? 

Då är Invest Livings PAC-09 helt rätt för dig. En mobil luftkonditionering som inte kräver någon installation. PAC-09 är en portabel AC som är perfekt för att kyla de rum som du befinner dig i, när du som mest behöver det.

PAC-09 kyler inte bara luften i rummet utan fungerar även som en avfuktare, perfekt för fuktiga svenska sommardagar. Med Invest Livings PAC-09 kan du även köra enbart avfuktning - detta för att slippa fuktiga lakan om natten eller få tvätten att torka fortare!

Allt du behöver göra för att få ett svalt och skönt rum är att koppla in PAC-09 an i ett standard vägguttag, samt att placera utblåset genom ett fönster eller ventilationskanal med hjälp av tillbehören som medföljer.

Med Invest Living PAC-09 får du ett hjälpmedel som gör att du kan njuta av sommaren på rätt sätt!

Invest Living Bonus Air 12

2019-01-31

En värmepump som kan fungera som både komplement till ett redan existerande värmesystem eller som direkt kopplas till en tank. Bonus Air 12 är luft/vatten värmepumpen som kan göra det mesta helt utan onödiga kostnader!

Invest Livings Bounus Air 12 är resultatet flera års erfarenhet, utveckling och förståelse av den nordiska klimatet. En aningen mindre pump i storleken men trotts det kraftfullare i outputen.

Bonus Air 12 är testad i de tuffaste väderförhållandena Sverige har att erbjuda, allt ifrån den hårda norrländska vintern till det fuktiga klimatet i Stockholms skärgård, detta för att pumpen skall vara perfekt anpassad för det nordiska klimatet.

Bonus Air 12s komponenter har noggrant valts ut av vårt team i Sverige, testats, provats och pushats till max under flera år i både laboratorie- och utomhusmiljö.   

Invest Livings Bonus Air 12 är speciellt framtagen för att kunna fungera som komplement till redan existerande värmesystem så som pellets eller ved, men fungerar lika bra att koppla direkt mot en tank vid exempelvis nyinstallation.

Med Invest Livings Bonus Air 12 får du en luftvattenvärmepump som inte bara är modern och kvalitativ, du får en arbetshäst på 11kW till ett väldigt förmånligt pris.       

Vill du veta mer?

God Jul och Gott nytt år önskar vi på Invest Living

2018-12-21

Vi på Invest Living vill tacka för 2018 samtidigt som vi ser fram emot ett nytt år med nya tag under 2019.

Vi vill tacka för ett gott samarbete under 2018 hoppas på att det fortsätter, om inte blir ännu bättre, under 2019!

 

2018 har varit ett händelserikt år för oss på Invest Living.

Bland annat har vi öket på sortimentet med flera spännande produkter inom alla våra produktkategorier.

Men en av de mer synliga förändringarna som skett är en modernisering av hemsidan, samt en uppdatering av vårt interna ärendehanteringssystem. Allt för att det skall bli enklare för alla ”Invests” kunder att interagera med oss online.

 

Lagom varma Julhälsningar

Invest Living Scandinavia AB

Tillbehör...

2018-11-19

är till för att underlätta installation men också för att hjälpa värmepumpen fungera optimalt. Vi på Invest Living vill inte bara vara en leverantör av prisvärda och kvalitativa värmepumpar, därför har vi införskaffat ett sortiment av de små hjältarna som hjälper din värmepump fungera optimalt.

Vad behövs för att få en perfekt installerad värmepump? 1. En noggrann installatör med rätt utbildning och certifikat. 2. Rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Vad kan vi på Invest Living hjälpa till med då? Enkelt vi har rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Här på Invest Living så vill vi att alla våra värmepumpar skall tjäna dig länge och på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt. Hur kan vi bidra till detta då? Förutom våra kvalitativa och prisvärda värmepumpar så har vi även alla de tillbehören och installationsmaterial som kan behövas för att just din pump skall fungera optimalt. Vi är och vill vara en helhetsleverantör för dina värmebehov. Av denna anledning så har vi exempelvis rörsystem och vibrationsdämpare som är direkt anpassade för alla olika Invest Living värmepumpar. Vidare så vill vi att din pump skall må så bra som möjligt därför har vi flertalet tillbehör som både skyddar och hjälper din pump att fungera optimalt. Vill du kunna kontrollera värmepumpen när du inte är hemma? Inga problem bland våra tillbehör finns flera olika smarta lösningar för att fjärrstyra din värmepump.

När du väljer att införskaffa en värmepump vill vi på Invest Living att allt skall fungera så smärtfritt som möjligt därför rekommenderar vi starkt att du väljer installationsmaterial och tillbehör specifikt framtagna för Invest Livings värmepumpar.

Vill du ha kvalitet till ett bra pris välj då värmepumpstillbehör från Invest Living,

 

PS. Om det är något du känner saknas, hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi komma fram till en lösning tillsammans. DS.

 

Vill du veta mer?

Nylansering av InvestLiving.se

2018-11-08

Nu har vi lanserat nya investliving.se! En ny hemsida med ett uppdaterat utseende, men fortfarande lika fylld med nyttig information.

Idag har en ny version av investliving.se lanserats. Sidan har fått ett antal uppdateringar för att göra den mer användarvänlig.  Målet med de nya uppdateringarna är att ge en förbättrad ”quality-of-life-upplevelse" för alla Invest Livings kunder.

Hemsidan är ny så vi ber er att ha tålamod med att det fortfarande kan finnas vissa barnsjukdomar, och är det något som krånglar eller inte fungerar så får ni gärna göra oss uppmärksamma på detta genom att skicka ett mail till info@investliving.se

Annars hoppas vi att ni har en trevlig höst med ett perfekt inomhusklimat!

Mvh

Invest Living

Invest Living MSA

2018-10-18

Invest Living MSA är en ny luft -luftvärmepump serie som kommer med den nya mer miljövänliga gasen R32. Vill du ha en värmepump som både är snäll mot miljön och plånboken.så är Invest Living MSA serie något för dig!

Vi på invest living lanserade nyligen vår nya luft/luft värmepumpserie MSA.

Så vad är det som gör MSA serien så unik? Alla MSA pumpar kommer med den nya och miljövänligare gasen R32 vilket är ett steg i rätt riktning om du vill värma ditt hus på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Invest Living MSA sänker din energiförbrukning rejält samtidigt som den ger ett ordentligt värmetillskott i ditt hus. MSA-serien finns i 4 olika storlekar, så att du kan anpassa värmepumpen för att täcka just dina behov. Den mindre pumpen MSA-09 passar utmärkt i exempelvis mindre stugor eller i ett garage. De två mellan modellerna MSA-12 och MSA-18 kan värma de flesta normala villor och den större modellen MSA-24 passar utmärkt till större lokaler.

Genom att välja en luft/luft värmepump så får ni en kostnadseffektiv uppvärming som samtidigt renar luften tack vare MSA effektiva luftfilter. Ytterligare en bonus är att din MSA värmepump kan även användas som AC under de varmare månaderna på året.

Tack vare all fri energi i luften finns det en oändlig energikälla som Invest Living MSA effektiv omvandlar till värme för att ge ett skönt och jämt inomhusklimat. Genom att välja till WiFi-paketet kan du enkelt styra enheten på språng via en app i telefonen.

Alla värmepumpar från Invest Living är utvecklade speciellt för det nordiska klimatet och MSA är inget undantag då de redan från början är dimensionerade för användning i Skandinavien. MSA-serien är utvecklade i nära samarbete mellan vårt svenska team och vårt utvecklingslag i Asien. Resultatet av det nära samarbetet är en värmepump som tål den svåraste av nordiska vintrar såväl som ett kallt och fuktigt klimat.

Den nya gasen R32 som du hittar i Invest Livings MSA-serie är egentligen inte ett nytt köldmedium men har varit väldigt ovanligt i luft/luft värmepumpar. R32 är ett miljövänligare alternativ till den tidigare populära gasen R410a och dess potentiella miljöpåverkan är ungefär en tredjedel lägre. Vidare så behöver man inte använda lika mycket gas vilket också bidrar till att den kan ses som ett mer miljövänligt alternativ. Så är det viktigt för dig att din luftvärmepump är så miljövänlig som möjligt, men samtidigt snäll mot plånboken, bör du välja en luftvärmepump från Invest Livings nya MSA-serie. 

Vill du veta mer?

Fläktkonvektor KON

2018-10-04

Här på Invest Living fortsätter vi att leta efter smarta och energieffektiva lösningar för ditt inomhusklimat därför vill vi slå ett slag för en hyfsad nykomling i vårat sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON.

Nykomlingen i Invest Livings sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON kommer med en inbyggd trevägsventil är enkel att installera men med en hög kvalité och en attraktiv design.

Fläktkonvektorn kan genom sin unika design ersätt upp till tre traditionella radiatorer. Detta genom att den varma luften sprids ut i rummet genom den smarta och justerbara fläkten. Tack vare den avancerade programvaran ger KON proportionell temperaturfördelning som i sin tur leder till en upplevd mer behaglig känsla i rummet. Väljer du att kombinera KON med en värmepump kan konvektorn både producera värme och kyla.

Invest Livings Fläkonvektor KON kommer i tre olika designalternativ.

Med en glasfront i antingen svart eller vitt samt en stilren "touch display" behöver du inte längre gömma undan din konvektor, den moderna och exklusiva designen hos KON blir istället ett snyggt tillskott till hemmets inredning.

För de utrymmen där en mer klassisk och gedigen ”plåtdesign” är att föredra finns även en konvektor med traditionell plåtfront.

Samtliga modeller kommer med en användarvänlig och smart fjärrkontroll.

Vill du veta mer?

Invest Living VVP200S

2018-09-24

Så här i början av hösten vill vi på Invest Living ge lite information kring en av våra nyare produkter Luftvarmvattenberendaren VVP200S. Ett nytt tillskott till sortimentet och ett till steg mot Invest Livings mål att kunna erbjuda ett optimalt och kostnadseffektivt inomhusklimat!

Nu när vinter och hösten är på ingång vill vi passa på att slå ett slag för vår nya Luftvarmvattenberedare VVP200S!

Genom att ta fram en modell i en lite mindre storlek kan beredaren bättre anpassas för fler olika utrymmen och situationer. Fördelarna med den mindre storleken påverkar självklart inte utseendet som både känns nordiskt och exklusivt.

Väljer du att byta ut din traditionella varmvattenberedare mot en VVP200S kan du nu maximera sparandet på tappvarmvatten och den nya modellen är även utrustad med en sol-slinga som exempelvis kan värma ett mindre rum med golvvärme.

Luftvarmvattenberedaren VVP200S, fungerar och gör samma jobb som din traditionella varmvattenberedare men med en twist. Genom att integrera en luftvärmepump i varmvattenberedaren så ger VVP200S en klar energibesparing. I VVP200S värms vattnet i huvudsak från den integrerade luftvärmepumpen till skillnad från en traditionell varmvattenberedare som enbart värmer upp ditt vatten med el-patron.

Genom VVP200S smarta och energieffektiva design kan den spara dig upp till 80% 
i energikostnader jämfört med en traditionell varmvattenberedare. 

Så gör miljön och plånboken en tjänst genom att investera i och installera en Luftvarmvattenberedare från Invest Living idag!

Vill du veta mer?

Sommaren med Invest Living

2018-06-21

Så här nu i mitten av sommaren vill vi på Invest Living ge lite information kring nya produkter, tillökning i teamet och vårt fortsatta arbete mot ett optimalt inomhusklimat!

Med semestrar och ”sommarväder” i full gång är kombinationen av värme och kyla något unikt. Därför vill vi uppmärksamma om att våra luft-luftvärmepumpar är minst lika bra på att kyla som att värma.
Det är därmed ett perfekt tillfälle att installera en värmepump i sommarstugan, för att säkerställa lagom temperatur och luftfuktighet under hela semestern.

 

Här på Invest Living fortsätter vi att leta efter smarta och energieffektiva lösningar för ditt inomhusklimat därför utökar vi nu vårt sortiment genom vattenburna fläktkonvektorer med inbyggd trevägsventil. Enkla att installera med hög kvalité och en attraktiv design. Konvektorerna finns både i klassisk och gedigen ”plåtdesign” samt en modern glasfront med touchdisplay. Båda modellerna kommer med en användarvänlig och smart fjärrkontroll.

 

Vi passar även på att uppdatera vårt sortiment av Luftvarmvattenberedare och lanserar därför Luftvarmvattenberedaren VVP200S. En lite mindre modell bättre anpassad för fler utrymmen och situationer. Utseendet känns både nordisk och exklusiv, den nya modellen är även utrustad med en slinga som exempelvis kan värma ett mindre rum med golvvärme. Genom VVP200S smarta och energieffektiva design kan den spara dig upp till 80% i energikostnader jämfört med en traditionell eldriven varmvattenberedare. 

 

Vi vill även presentera och hälsa vår nya medarbetare Robert Albinsson välkommen.
Robert är i grunden elektriker som sedan 14 år har jobbat som kyltekniker. En problemlösare som brinner för teknik och nöjda kunder gör att Robert kommer vara involverad i både produktutveckling och support.
Ring gärna Robert för att diskutera viskositeten på kompressorolja till R410A-maskiner eller om du har andra frågor kring installation eller teknisk support. Du når honom enklast på 0491-40 30 30.

 

Till sist vill vi här i teamet på Invest Living Scandinavian AB önska alla en trevlig och temperaturreglerad sommar!

Sida: 1 2 3 4 5 6 7