Öppna / stäng meny
Aktuellt

Aktuellt


God Jul

2019-12-23

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul.

Vi på invest living önskar er alla en vältempererad Jul.

Vi vill även påminna om att det nu är ett ypperligt tillfälle att fixa ett kostnadseffektiv värme och kylsystem för stugan eller villan.

Med en Luft- luftvärmepump från Invest Living så får du ett energibesparande värmesystem under kalla dagar samt en enkelt sätt att hålla nere inomhustemperaturen under varma sommardagar!

Vi vill än en gång önska er alla en God Jul och ett gott avslut på 2019! 
Samt ett klimatsmart 2020. 

// Teamet på Invest Living!

Fler smarta lösningar för inomhusklimatet

2019-12-13

Vi på Invest Living strävar efter att kunna erbjuda helhetslösningar för uppvärmningen av huset, stugan etc. För att uppnå detta har vi utökat vårt sortiment med:


Multifunktionstanken MFT-270X, en stilren tekniktank i rostfritt stål med alla kopplingsmöjligheter du kan tänka dig! Tanken är designad för enkel avtappning och luftningsmöjlighet detta så att underhåll ska kunna ske så smidigt och enkelt som möjligt. Vidare har tanken justerbara fötter för enkel vattring.  

Varmvattenberedare i två olika storlekar VVB-50L och 92L. En enkel varmvattenberedare som är framtagen för att enkelt kunna kopplas in i både nya system eller fungera som utbytes beredare! Den är tillverkad i robust rostfritt stål utan onödig och känslig teknik för extra trygghet vid aggressiva vatten är beredaren utrustad med magnesium anod. För att hålla en hög och trygg kvalité används svensktillverkade säkerhets, blandnings och inloppsventiler från ESBE.  

Både VVB serien och MFT-270X har genomgått en av marknadens högsta provtryckningar på upp till 16 bar allt för långsiktig hållbarhet och för er säkerhet! 

Med dessa tillägg till sortimentet tar vi ytterligare ett steg mot målet att inte bara kunna erbjuda kvalitativa och klimatsmarta enskilda klimatlösningar utan även kunna vara helhetslösningen vid ditt val av värmesystem! På Invest Living strävar vi för att kunna erbjuda lösningar för ett bra, prisvärt och klimatsmart inomhusklimat och med MFT-270X, VVB-50L och VVB-92L har vi tagit ytterligare ett steg närmare detta mål! 

 

Invest Living växer

2019-11-07

För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter har vi under hösten utökat vår personalstyrka med ytterliga två personer:

Viktor Ohlsson

Viktor är baserad vid huvudkontoret i Oskarshamn och arbetar mot återförsäljare i hela Sverige. 
Viktor har en gedigen bakgrund inom sälj och har ett brinnande intresse för jakt i olika former. 
Mycket av fritiden går just nu åt till husrenovering. Han har satsat på ett energibesparande system och
kombinerat bergvärme med Invest Livings smarta och snygga fläktkonvektorer som både kan
värma och kyla beroende på årstid. 
Kontakta gärna Viktor på 0491 40 30 31

 

Mattias Warneby

Mattias finns i och utgår från Stockholm. Han är ansvarig för området i och kring Mälardalen.
När han inte jobbar med att utöka och förbättra återförsäljarnätverket så är det triathlon och båtliv som gäller.
Mattias har seglat ett flertal stora regattor. Bland annat har han en första plats på Gotland Runt,
samt även genomfört en fulldistans IronMan.
Finns du i Stockholm eller mälardalsregionen kontakta gärna Mattias på 08 519 395 01

Vi på Invest Living önskar er alla en härlig höst/vinter säsong
och ser fram emot att ni skall få lära känna Viktor och Mattias.

 

Bergvärme och Invest Living

2019-09-23

Vill du kunna svalka dig under de varma sommardagarna, samtidigt som du vill sprida värmen jämt i huset under de kalla vinterkvällarna? Då har Invest Living lösningen för dig!

Utnyttja ditt befintliga bergvärmesystem till max!

Om du idag redan investerat i bergvärme så finns det flera smarta fördelar med att komplettera systemet med en fläktkonvektor från Invest Living.

Den existerande kylan från det borrade hålet i ditt bergvärmesystem (köldbäraren) tas tillvara på och cirkuleras till Invest Livings Fläktkonvektor KON som kyler luften när den passerar konvektorn som sedan sprider den kylda och svalkande luften ut i rummet. Överskottsvärmen skickas sedan tillbaka till bergvärmepumpen vilket gör att det ger effektivare värme till övrig uppvärmning som varmvatten. På fläktkonvektorn från Invest Living kan du enkelt justera önskad temperatur tack vare den synliga och enkla displayen eller fjärrkontrollen.

Detta är en lösning som tar tillvara på den redan nerkylda köldbäraren som bergvärmen generar och låter dig utnyttja och minimerar din energiförbrukning jämfört med att använda en traditionell AC eller annan kylutrustning. 

Invest Livings Fläktkonvektor är både snygg och lätt att använda och finns i tre olika färger. Den har för både uppvärmning och nedkylning ett bra luftflöde och sprider luften jämnt i rummet. Fläktkonvektorn KON ger en mer behaglig och jämnare temperatur i rummet jämfört med traditionella radiatorer.

Så passa på att ta tillvara på den energi som ditt system genererar med hjälp av Invest Livings Fläktkonvektor KON. 

Vill du veta mer?

Full fart!

2019-08-02

Lider du av sommarvädrets effekt på inomhusklimatet? Ta tillbaka kontrollen med hjälp av Invest Livings smarta lösningar!

Invest Living har flera olika lösningar för att du ska kunna kontrollera och skaffa ett behagligt inomhusklimat!

Sommaren har än så länge bjudit på mycket aktivitet för lagret och killarna har haft fullt upp med att både ta emot och skicka ut värmepumpar och portabla AC! 

Nu tar vi ytterligare tag och har fyllt lagret till bredden inför hösten! 

Låt Invest Living hjälpa dig att återta kontrollen över ditt inomhusklimat! 

PAC-09

2019-04-29

Är du förberedd ifall sommarn 2019 blir lika varm som förra året?

Vill du kunna sänka värmen inomhus utan att behöva genomföra en tidskrävande installation eller har du redan ett värme system installerat som inte stödjer kyla? 

Då är Invest Livings PAC-09 helt rätt för dig. En mobil luftkonditionering som inte kräver någon installation. PAC-09 är en portabel AC som är perfekt för att kyla de rum som du befinner dig i, när du som mest behöver det.

PAC-09 kyler inte bara luften i rummet utan fungerar även som en avfuktare, perfekt för fuktiga svenska sommardagar. Med Invest Livings PAC-09 kan du även köra enbart avfuktning - detta för att slippa fuktiga lakan om natten eller få tvätten att torka fortare!

Allt du behöver göra för att få ett svalt och skönt rum är att koppla in PAC-09 an i ett standard vägguttag, samt att placera utblåset genom ett fönster eller ventilationskanal med hjälp av tillbehören som medföljer.

Med Invest Living PAC-09 får du ett hjälpmedel som gör att du kan njuta av sommaren på rätt sätt!

Invest Living Bonus Air 12

2019-01-31

En värmepump som kan fungera som både komplement till ett redan existerande värmesystem eller som direkt kopplas till en tank. Bonus Air 12 är luft/vatten värmepumpen som kan göra det mesta helt utan onödiga kostnader!

Invest Livings Bounus Air 12 är resultatet flera års erfarenhet, utveckling och förståelse av den nordiska klimatet. En aningen mindre pump i storleken men trotts det kraftfullare i outputen.

Bonus Air 12 är testad i de tuffaste väderförhållandena Sverige har att erbjuda, allt ifrån den hårda norrländska vintern till det fuktiga klimatet i Stockholms skärgård, detta för att pumpen skall vara perfekt anpassad för det nordiska klimatet.

Bonus Air 12s komponenter har noggrant valts ut av vårt team i Sverige, testats, provats och pushats till max under flera år i både laboratorie- och utomhusmiljö.   

Invest Livings Bonus Air 12 är speciellt framtagen för att kunna fungera som komplement till redan existerande värmesystem så som pellets eller ved, men fungerar lika bra att koppla direkt mot en tank vid exempelvis nyinstallation.

Med Invest Livings Bonus Air 12 får du en luftvattenvärmepump som inte bara är modern och kvalitativ, du får en arbetshäst på 11kW till ett väldigt förmånligt pris.       

Vill du veta mer?

God Jul och Gott nytt år önskar vi på Invest Living

2018-12-21

Vi på Invest Living vill tacka för 2018 samtidigt som vi ser fram emot ett nytt år med nya tag under 2019.

Vi vill tacka för ett gott samarbete under 2018 hoppas på att det fortsätter, om inte blir ännu bättre, under 2019!

 

2018 har varit ett händelserikt år för oss på Invest Living.

Bland annat har vi öket på sortimentet med flera spännande produkter inom alla våra produktkategorier.

Men en av de mer synliga förändringarna som skett är en modernisering av hemsidan, samt en uppdatering av vårt interna ärendehanteringssystem. Allt för att det skall bli enklare för alla ”Invests” kunder att interagera med oss online.

 

Lagom varma Julhälsningar

Invest Living Scandinavia AB

Tillbehör...

2018-11-19

är till för att underlätta installation men också för att hjälpa värmepumpen fungera optimalt. Vi på Invest Living vill inte bara vara en leverantör av prisvärda och kvalitativa värmepumpar, därför har vi införskaffat ett sortiment av de små hjältarna som hjälper din värmepump fungera optimalt.

Vad behövs för att få en perfekt installerad värmepump? 1. En noggrann installatör med rätt utbildning och certifikat. 2. Rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Vad kan vi på Invest Living hjälpa till med då? Enkelt vi har rätt typ av installationsmaterial och tillbehör.

Här på Invest Living så vill vi att alla våra värmepumpar skall tjäna dig länge och på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt. Hur kan vi bidra till detta då? Förutom våra kvalitativa och prisvärda värmepumpar så har vi även alla de tillbehören och installationsmaterial som kan behövas för att just din pump skall fungera optimalt. Vi är och vill vara en helhetsleverantör för dina värmebehov. Av denna anledning så har vi exempelvis rörsystem och vibrationsdämpare som är direkt anpassade för alla olika Invest Living värmepumpar. Vidare så vill vi att din pump skall må så bra som möjligt därför har vi flertalet tillbehör som både skyddar och hjälper din pump att fungera optimalt. Vill du kunna kontrollera värmepumpen när du inte är hemma? Inga problem bland våra tillbehör finns flera olika smarta lösningar för att fjärrstyra din värmepump.

När du väljer att införskaffa en värmepump vill vi på Invest Living att allt skall fungera så smärtfritt som möjligt därför rekommenderar vi starkt att du väljer installationsmaterial och tillbehör specifikt framtagna för Invest Livings värmepumpar.

Vill du ha kvalitet till ett bra pris välj då värmepumpstillbehör från Invest Living,

 

PS. Om det är något du känner saknas, hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi komma fram till en lösning tillsammans. DS.

 

Vill du veta mer?

Nylansering av InvestLiving.se

2018-11-08

Nu har vi lanserat nya investliving.se! En ny hemsida med ett uppdaterat utseende, men fortfarande lika fylld med nyttig information.

Idag har en ny version av investliving.se lanserats. Sidan har fått ett antal uppdateringar för att göra den mer användarvänlig.  Målet med de nya uppdateringarna är att ge en förbättrad ”quality-of-life-upplevelse" för alla Invest Livings kunder.

Hemsidan är ny så vi ber er att ha tålamod med att det fortfarande kan finnas vissa barnsjukdomar, och är det något som krånglar eller inte fungerar så får ni gärna göra oss uppmärksamma på detta genom att skicka ett mail till info@investliving.se

Annars hoppas vi att ni har en trevlig höst med ett perfekt inomhusklimat!

Mvh

Invest Living

Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8