Öppna / stäng meny

Fläktkonvektor KON

Välj kategori

2018-10-04

Fläktkonvektor KON

Fläktkonvektor KON

Här på Invest Living fortsätter vi att leta efter smarta och energieffektiva lösningar för ditt inomhusklimat därför vill vi slå ett slag för en hyfsad nykomling i vårat sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON.

Nykomlingen i Invest Livings sortiment den vattenburna fläktkonvektorn Invest Living KON kommer med en inbyggd trevägsventil är enkel att installera men med en hög kvalité och en attraktiv design.

Fläktkonvektorn kan genom sin unika design ersätt upp till tre traditionella radiatorer. Detta genom att den varma luften sprids ut i rummet genom den smarta och justerbara fläkten. Tack vare den avancerade programvaran ger KON proportionell temperaturfördelning som i sin tur leder till en upplevd mer behaglig känsla i rummet. Väljer du att kombinera KON med en värmepump kan konvektorn både producera värme och kyla.

Invest Livings Fläkonvektor KON kommer i tre olika designalternativ.

Med en glasfront i antingen svart eller vitt samt en stilren "touch display" behöver du inte längre gömma undan din konvektor, den moderna och exklusiva designen hos KON blir istället ett snyggt tillskott till hemmets inredning.

För de utrymmen där en mer klassisk och gedigen ”plåtdesign” är att föredra finns även en konvektor med traditionell plåtfront.

Samtliga modeller kommer med en användarvänlig och smart fjärrkontroll.

Vill du veta mer?

« Tillbaka till nyhetslistan