Öppna / stäng meny

Kunskap skapar trygghet

Välj kategori

2020-08-29

Kunskap skapar trygghet

Kunskap skapar trygghet

I vårt stora fokus att kvalitetssäkra produkterna vi säljer har teknikansvariga Robert Albinsson en central roll och bidrar med mycket erfarenhet.

Robert har över 15 års erfarenhet av kylteknik, el och VVS. Genom att ha arbetat med ett stort antal olika typer av värmepumpar och kylmaskiner både vad gäller dimensionering/installation och kvalificerad felsökning är Robert mycket kunnig inom området.

Robert bevakar kvalité och prestanda i produkterna vi säljer och stöttar upp återförsäljare och slutanvändare med rådgivning inför installation. När det finns behov hjälper Robert tillsammans med kollegorna på teknisk support återförsäljare och slutanvändare med att lösa problem.

En stor del av Roberts arbete handlar också om att ge feedback och önskemål om uppdateringar och justeringar i våra kommande produkter så att de ska bli perfekt optimerade för vår marknad och våra kunder. I detta har Robert en tät dialog med samarbetsparters och utvecklingsansvariga i fabrik. 

Det bästa med att arbeta med värmepumpar enligt Robert är att ingen anläggning är den andra lik och det är nästan alltid nya utmaningar att optimera såväl en ny produkt som att få den att fungera optimalt i kundens anläggning. Det blir sällan tråkigt och det är roligt att kunna hjälpa till.

 

3 snabba frågor med Robert

Sommar eller Vinter? Sommar får det bli då.

Kött eller fisk? Svårt, men det blir nog kött med marginell vinst.

Soffan eller Gymmet? Lättaste frågan, Gymmet!

« Tillbaka till nyhetslistan