Öppna / stäng meny

Invest Living MSA

Välj kategori

2018-10-18

Invest Living MSA

Invest Living MSA

Invest Living MSA är en ny luft -luftvärmepump serie som kommer med den nya mer miljövänliga gasen R32. Vill du ha en värmepump som både är snäll mot miljön och plånboken.så är Invest Living MSA serie något för dig!

Vi på invest living lanserade nyligen vår nya luft/luft värmepumpserie MSA.

Så vad är det som gör MSA serien så unik? Alla MSA pumpar kommer med den nya och miljövänligare gasen R32 vilket är ett steg i rätt riktning om du vill värma ditt hus på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Invest Living MSA sänker din energiförbrukning rejält samtidigt som den ger ett ordentligt värmetillskott i ditt hus. MSA-serien finns i 4 olika storlekar, så att du kan anpassa värmepumpen för att täcka just dina behov. Den mindre pumpen MSA-09 passar utmärkt i exempelvis mindre stugor eller i ett garage. De två mellan modellerna MSA-12 och MSA-18 kan värma de flesta normala villor och den större modellen MSA-24 passar utmärkt till större lokaler.

Genom att välja en luft/luft värmepump så får ni en kostnadseffektiv uppvärming som samtidigt renar luften tack vare MSA effektiva luftfilter. Ytterligare en bonus är att din MSA värmepump kan även användas som AC under de varmare månaderna på året.

Tack vare all fri energi i luften finns det en oändlig energikälla som Invest Living MSA effektiv omvandlar till värme för att ge ett skönt och jämt inomhusklimat. Genom att välja till WiFi-paketet kan du enkelt styra enheten på språng via en app i telefonen.

Alla värmepumpar från Invest Living är utvecklade speciellt för det nordiska klimatet och MSA är inget undantag då de redan från början är dimensionerade för användning i Skandinavien. MSA-serien är utvecklade i nära samarbete mellan vårt svenska team och vårt utvecklingslag i Asien. Resultatet av det nära samarbetet är en värmepump som tål den svåraste av nordiska vintrar såväl som ett kallt och fuktigt klimat.

Den nya gasen R32 som du hittar i Invest Livings MSA-serie är egentligen inte ett nytt köldmedium men har varit väldigt ovanligt i luft/luft värmepumpar. R32 är ett miljövänligare alternativ till den tidigare populära gasen R410a och dess potentiella miljöpåverkan är ungefär en tredjedel lägre. Vidare så behöver man inte använda lika mycket gas vilket också bidrar till att den kan ses som ett mer miljövänligt alternativ. Så är det viktigt för dig att din luftvärmepump är så miljövänlig som möjligt, men samtidigt snäll mot plånboken, bör du välja en luftvärmepump från Invest Livings nya MSA-serie. 

Vill du veta mer?

« Tillbaka till nyhetslistan