Öppna / stäng meny

Fler smarta lösningar för inomhusklimatet

2019-12-13

Fler smarta lösningar för inomhusklimatet

Fler smarta lösningar för inomhusklimatet

Vi på Invest Living strävar efter att kunna erbjuda helhetslösningar för uppvärmningen av huset, stugan etc. För att uppnå detta har vi utökat vårt sortiment med:


Multifunktionstanken MFT-270X, en stilren tekniktank i rostfritt stål med alla kopplingsmöjligheter du kan tänka dig! Tanken är designad för enkel avtappning och luftningsmöjlighet detta så att underhåll ska kunna ske så smidigt och enkelt som möjligt. Vidare har tanken justerbara fötter för enkel vattring.  

Varmvattenberedare i två olika storlekar VVB-50L och 92L. En enkel varmvattenberedare som är framtagen för att enkelt kunna kopplas in i både nya system eller fungera som utbytes beredare! Den är tillverkad i robust rostfritt stål utan onödig och känslig teknik för extra trygghet vid aggressiva vatten är beredaren utrustad med magnesium anod. För att hålla en hög och trygg kvalité används svensktillverkade säkerhets, blandnings och inloppsventiler från ESBE.  

Både VVB serien och MFT-270X har genomgått en av marknadens högsta provtryckningar på upp till 16 bar allt för långsiktig hållbarhet och för er säkerhet! 

Med dessa tillägg till sortimentet tar vi ytterligare ett steg mot målet att inte bara kunna erbjuda kvalitativa och klimatsmarta enskilda klimatlösningar utan även kunna vara helhetslösningen vid ditt val av värmesystem! På Invest Living strävar vi för att kunna erbjuda lösningar för ett bra, prisvärt och klimatsmart inomhusklimat och med MFT-270X, VVB-50L och VVB-92L har vi tagit ytterligare ett steg närmare detta mål! 
 

« Tillbaka till nyhetslistan