Öppna / stäng meny

100 värmepumpar till Drömbyn

Välj kategori

2013-09-17

100 värmepumpar till Drömbyn

100 värmepumpar till Drömbyn

Invest Living Scandinavia fick denna sommar det stora förtroendet att utrusta runt 100 villavagnar

På semester eller på jobbet med Invest Living

Invest Living Scandinavia fick denna sommar det stora förtroendet att utrusta runt 100 villavagnar med luftvärmepumpar för bekväm kyla och lönsam och klimatsmart uppvärmning. Drömbyn AB är företaget som gett oss detta stora förtroende, de har byggt en tillfällig by av villavagnar åt gästarbetarna som genomför revisionen åt OKG på kärnkraftverket strax utanför Oskarshamn. Företaget arrenderar sedan april i år ett område på Kvastmossen där omkring 100 villavagnar ställts upp som tillfälligt boende. Villavagnarna är mobila och lämpar sig för såväl semestrar som för distansboende vid längre uppdrag i arbetet.

 

Invest Living har framgångsrikt medverkat i projektet tillsammans med vår återförsäljare Rör-Karlsson AB och som inneburit installation och driftssättning av ca 100 luftvärmepumpar på mindre än 4 veckor.

« Tillbaka till nyhetslistan