Öppna / stäng meny

Spännande nyheter, den nya Invest Living Basic 3 är här!

Välj kategori

2017-07-11

Spännande nyheter, den nya Invest Living Basic 3 är här!

Spännande nyheter, den nya Invest Living Basic 3 är här!

Tusentals villaägare glädjer sig dagligen åt de besparingar som deras prisvärda värmepump från Invest Living ger. Vår allra mest populära modell de senaste åren har haft benämningen "BASIC" - nu är äntligen generation 3 här - med det logiska namnet "BASIC 3".

Invest Living Scandinavia passar på att under lugna sommarveckor, fylla på vårt lager ordentligt inför hösten. Denna vecka kom äntligen efterträdaren till vår allra mest populära modell de senaste åren, helt nyutvecklad, modern och snygg på samma gång.

Tidigt våren 2013 lanserade vi första generationen, modellen hette "Invest Living Basic 2.6", därefter kom "Invest Living New Basic" under 2015. Från och med 10 juli 2017 finns alltså allra nyaste "Invest Living Basic 3" leveransklar.

Vår syfte med denna modell är då som nu, att erbjuda en prisvärd och snabbt mycket lönsam produkt för husägaren, lämplig för den lite mindre attefallsstugan eller garaget. Att både kunna ersätta kostsam eluppvärmning med en klimatsmart värmepump, samtidigt som husägarens investering i värmepump plus installation kan hållas under 10.000 SEK, ger en mycket kort återbetalningstid och därmed lönsamhet.

Nya Invest Living Basic 3 är givetvis byggt för vårt nordiska klimat, har en maximal uppvärmningseffekt på 3,75 kW och är förberedd för wifi-styrning. Läs mera om denna attraktiva nyhet i produktbladet här:

« Tillbaka till nyhetslistan