Bäste återförsäljare!

 

Hoppsan – plötsligt närmar sig även detta år sitt slut – och fort har det gått! Vi på Invest Living Scandinavia vill passa på att skicka er denna jul- och nyårshälsning samtidigt som vi passar på att delge er lite uppdaterad information om våra satsningar.

2016 blir ett nytt rekordår för oss!

Arbetet med ständiga förbättringar av såväl produkter som hjälpmedel pågår ständigt hos oss och vi upplever att vi får ständigt starkare genomslag med vårt varumärke. Under 2016 har vår försäljning av vad vi skulle vilja benämna som Sveriges nya folkvärmepump luft/vatten, nämligen Invest Living Bonus Air 10, tagit rejält fart. Under detta årets sista kvartal, råkade vi tyvärr gå tomma i lagret för denna storsäljare. Många kunder har nu fått vänta länge, vilket vi beklagar på det starkaste, men kommande vecka startar åter utleveranserna. Vi har samtidigt lärt oss en läxa – och beslutat om betydligt större lagerhållning framöver. 

Även våra luft/luftvärmepumpar har under året skördat framgångar. Enbart storsäljaren Invest Living New Basic har sålts i över 1000 exemplar – tänka sig vilka goda gärningar för miljön och för plånboken som dessa enheter nu gör där ute i hem och stugor.

 

Planerade nyheter inför 2017

2016 har inneburit en rad utvecklingsinsatser, allt med fokus på att ständigt förbättra vårt erbjudande. Vi är trygga i vår position i marknaden som stolt leverantör av Prisvärda, Lönsamma och Klimatsmarta värmepumpar. Positionen vårdas och varje produkt ska upplevas såsom påtagligt prisvärd!

  • Ständiga utvecklingssteg tas med luft/vattenvärmepumpen Bonus Air 10. Här planerar vi för fortsatta spännande nyheter 2017, ambitionen är bland annat att bredda produktfamiljen.
  • Inom luft/luft vill vi lyfta produkterna ytterligare några steg gällande effektivitet samtidigt som att alla ska kunna erbjudas wifi och en smartphone-applikation för bekväm styrning.

Vi ser fram emot ett bra samarbete 2017 – följ med i vår utveckling! Tips: kolla in länken till följande värmepumpsfilm med vår medverkan.

http://www.va.se/nyheter/2016/12/02/sa-mycket-minskar-luftvarmepumpen-energianvandningen-i-din-villa/

 

Vi önskar alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Med vänliga hälsningar
VD Olav A Brudvik