Öppna / stäng meny

Epoken med LVE-06 och LVE-09 har tagit slut

Välj kategori

2015-05-22

Epoken med LVE-06 och LVE-09 har tagit slut

På Invest Living Scandinavia har vi stora ambitioner inom segmentet luft/vatten, något som lanseringen av Invest Living Bonus Air 10 är ett bevis på.

Efter en tid av osäkerhet – kan vi nu meddela er alla att vi ej längre kommer att sälja produkterna LVE-06 och LVE-09. Vi har noggrant övervägt detta beslut som grundar sig på följande:

- Kommande skärpta EU-krav på energiprestanda kräver kontinuerliga förbättringar av produkten, vi ser inte att vi tillsammans med vår tillverkare kan försvara fortsatta investeringar i just dessa produkter

- I samband med produktionen av vår senaste beställning, flaggade vår tillverkare för upptäckta kvalitetsbrister hos en underleverantör. Osäkerhet i kvalitetsfrågor är INTE förenlig med Invest Livings filosofi och vi har därför dels avbrutit denna beställning, dels beslutat att utelämna produkterna i sortimentet.

-  All support och reservdelshantering fortsätter givetvis för LVE-produkterna

-  I närtid fortsätter vår satsning på monoblocket Invest Living Bonus Air 10 med teknik som i grunden är konstruerad för nordiska förhållanden. Med bas i denna modell, vill vi framgent kunna erbjuda en större spännande produktfamilj som även inkluderar splitt-modeller.

-  Med bas i nya Invest Living Bonus Air 10 – ökar vi nu också våra utbildningsinsatser – där vi vill bjuda in er till värdefulla utbildningar i såväl värmepumps- och kylteknik som i specifik produktkunskap. Skicka oss gärna en spontan intresseanmälan!

LVE-modellerna har varit med i vårt sortiment under många år, vi har stor respekt för alla er som hunnit upparbeta ett stort kunnande om dessa produkter. Vi ber dock om förståelse för vårt beslut, vi måste fortsätta prioritera kvalitetsfrågan och möjligheten att kunna erbjuda framtidssäkrade produkter, detta vinner vi alla på i längden.

 

Med vänliga hälsningar

VD Olav A Brudvik

 

« Tillbaka till nyhetslistan