Öppna / stäng meny

Joe Labero

Välj kategori

2015-12-21

Joe Labero

Joe Labero

Håll utkik!

 Invest Living Scandinavia är programpresentatör på TV4 i julen

På självaste juldagen, 25 december kl 20.00, har vi Invest Living Scandinavia glädjen av att presentera programmet ”Joe Laberos magiska värld”. Programmet följer Laberos arbete med föreställningarna Inferno på The Theater i Göteborg 2014 och Labero på Raffles i Singapore 2015. Labero bjuder på både stora och små och spektakulära tricks och han berättar om sitt nya liv i Singapore där han bor med sin familj. Programmet sänds även den 3 januari samt vid 2 ytterligare tillfällen under 2016 och är en del i vår satsning på att stärka vårt varumärke och därmed alla våra kära partners och återförsäljares affärer.

« Tillbaka till nyhetslistan