Öppna / stäng meny

Samarbete med Vi i Villa

Välj kategori

2011-11-01

Samarbete med Vi i Villa

Samarbete med Vi i Villa

Du har väl inte missat vår nya kampanj?

Invest Living har precis inlett ett samarbete med tidningen Vi i Villa. Nu erbjuder vi mycket förmånliga priser genom våra kampanjer i tidningen.

Vi är stolta över att erbjuda våra återförsäljare denna möjlighet till exponering i rikstäckande media. Förutom att Invest Living kommer annonsera i tidningen sker även aktioner, kampanjer och energibesparande aktiviteter på Vi i Villa: s hemsida där alla kan vara vinnare, säger Joakim Jansson, VD Invest Living. Vi har under sensommaren och hösten jobbat stenhårt för att skapa vårt Invest-team där återförsäljarna är de absolut viktigaste i vår energikedja för att serva de allra viktigaste – slutanvändarna!

Klicka här för att se vilken av våra återförsäljare som finns nära dig.

« Tillbaka till nyhetslistan